Jochen den Ouden – IT security specialist

 

Jochen den Ouden gelooft als IT security specialist  dat informatiebeveiliging alleen mogelijk is in een samenspel tussen mensen, techniek en organisatie. Deze drie schakels zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden.

 

Een eerlijk verhaal

Jochen is een sociale IT-er die een eerlijk verhaal vertelt. Een verhaal over de onmogelijkheid van perfecte informatiebeveiliging en over de kansen die ontstaan als mensen zich bewust worden van risico’s. In heldere taal vertelt hij wat hij waarneemt in uw organisatie. Daarbij heeft hij nadrukkelijk oog voor de menselijke kant van IT security.

 

Jochen: techneut met flair

Informatiebeveiliging is een continu proces. Het begint met een pentest van uw systemen op het gewenste niveau. Daarna bespreekt hij met u de rapportage en maakt een keuze voor de implementatie van de adviezen. Vervolgens herhalen zich de pentesten in een door u gekozen frequentie.

 

Certified Ethical Hacker

Met zijn natuurlijke flair begeeft hij zich gemakkelijk tussen zowel techneuten en directieleden als administratief medewerkers. Bij al deze groepen maakt hij mensen bewust, deelt zijn kennis en inspireert. Zo werkt hij aan draagvlak voor veilig werken met gevoelige data en zorgt hij ervoor dat IT security op het netvlies van iedereen in de organisatie staat.

 

Een no-nerd met certificeringen

Jochen is een no-nerd, een sociaal figuur die eenvoudig kan schakelen tussen mensen met en zonder kennis van informatietechnologie. Daarnaast is hij een ervaren professional die beschikt over de volgende certficeringen:

  • Certified Ethical Hacker Trainer
  • Certified EC-Council Trainer
  • Microsoft Certified Professional (op de gebieden van o.a. Security, Networking, Cloud & Storage)

 

Maak kennis met Jochen 

Wilt u weten hoe u en uw bedrijf veiliger kunnen werken met gevoelige informatie? Zoekt u onderzoek, advies of een presentatie of training? Neem dan contact op met Jochen via 06 34 82 28 93 of stuur een mail.